Rozbil výklad herne. Ukradol rozvodnú skriňu pouličného osvetlenia. Vlámal sa do záhradnej chatky

16.05.2011 Celý región

Rozbil výklad herne:
Na Obvodné oddelenie v Poprade včera osobne oznámila 56 ročná Popradčanka rozbitý výklad herne. Doposiaľ neznámy páchateľ v noci dňa 15.5.2011 v Poprade na Ulici Dostojevského, nezisteným predmetom rozbil sklenenú, vákuovú, dymovú výplň na výklade herne o rozmeroch 125 x 200 cm. Pričom v tom istom čase od tohto výkladu 10 m vľavo, rovnako nezisteným predmetom rozbil taktiež sklenenú vákuovú, dymovú výplň ľavého krídla vstupných dverí o rozmeroch 70x195 cm, do administratívnej časti budovy. Jednej z popradských spoločností vznikla škoda poškodením vo výške 400,-Eur. Popradskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci.
 
Ukradol rozvodnú skriňu pouličného osvetlenia:
Vranovský vyšetrovateľ začal včera trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia. Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od 12.5.2011 do 14.5.2011 ukradol rozvodnú skriňu pouličného osvetlenia vo Vranove n/Topľou na Ulici Dobrianského. Neznámy páchateľ úmyselne poškodil prevádzku energetického zariadenia a spôsobil výpadok pouličného osvetlenia na Ulici Dobrianského a na Ulici Slobody vo Vranove n/Topľou. Pre jednu z vranovských spoločností vznikla škoda krádežou vo výške 600,-Eur.

Vlámal sa do záhradnej chatky:
Poverený príslušník začal včera trestné stíhanie pre prečin krádeže. Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od 14.5.2011 do 15.5.2011 v chatovej oblasti Kamenná Baňa v Kežmarku, nezisteným predmetom vylomil dve drevené latky na uzamknutej drevenej okenici záhradnej chatky. Následne okenicu otvoril a cez otvorené okno vošiel dnu, odkiaľ ukradol rádio, obnosený pracovný odev a topánky. Majiteľovi chatky spôsobil škodu krádežou a poškodením vo výške 120,- Eur.
 

Vyberte región